Wat een sportieve acties bij Family Fit!

0
747

famlily-fit-logo.jpgVoor de huidige leden:

Het nieuwe jaar is weer begonnen. Zoals elk jaar branden de sporters van de ambities om de kerstkilo’s er weer af te sporten en dus, om weer fanatiek te gaan sporten. Family fit wil dit graag stimuleren en biedt de volgende actie aan.
Voor elke kilo die u afvalt krijgt u €2,50!
Geen betere drijfveer dan geld. De actie betreft een trajecttijd van 12 weken. Deze periode wordt gestart met een zogenaamde nulmeting. Hier wordt uw startgewicht genoteerd. Vervolgens zijn er 2 momenten waar u uitbetaald kan worden. Deze momenten staan gepland na 6 weken en op het eind. Per hele kilo die u na de periode van 4 weken bent afgevallen ten opzichte van de vorige meting krijgt u €2,50! Let op: als we na een meting tot de conclusie komen dat u juist bent aangekomen bent u ons €1,00 per kilo verontschuldigd! Een enorme uitdaging ligt er voor u klaar!
Alleen tijdens de maand januari is het mogelijk om u in te schrijven voor deze actie. Na het moment van inschrijving start het traject van een periode van 12 weken.

Introductie scheiding

Voor nieuwe leden:

Nog geen lid maar u wilt wel graag lid worden? Als u onderstaand coupon inlevert kunt u abonnement afsluiten zonder het startbedrag te betalen. Dit kan u maar liefst €29,50 besparen! Met een abonnement kunt u deelnemen aan de diverse groepslessen die aangeboden worden. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de diverse fitnessapparaten.

Kinderfeestjes
Een kinderfeestje in een sportschool? Bij Family fit is dit mogelijk voor jongens én voor meisjes! Voor de dames is er de mogelijkheid om een workshop dansen te krijgen. Voor stoere mannen is er de mogelijkheid om een spannende les kickboksen te krijgen. Naast dit zullen er diverse versnaperingen klaar staan die door de kinderen genuttigd kunnen worden. Dit kan worden aangepast naar uw eigen wensen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Family Fit sport- en bewegingscentrum door te bellen met 06-57933814. Boek in januari uw kinderfeestje en u krijgt 10% korting!
Nieuw in ons programma
Per 1 januari 2012 is een nieuwe groepsles toegevoegd aan ons programma. Dit is pilates. Pilates is een trainingsmethode voor het lichaam,. Het doel is het creëren van een evenwichtig spiersysteem, waarin overbelaste spieren worden ontlast en verwaarloosde spieren weer worden geactiveerd. Op deze manier ontstaat er een groter evenwicht tussen de verschillende spiergroepen.. Pilates biedt een aantal voordelen, voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, geslacht of niveau. De voordelen zijn:
* Ontspanningsoefeningen
* Spierversterkende oefeningen voor boven- en onderlichaam
* Veilig en effectief trainen onder begeleiding
* Eenvoud, dus door iedereen te volgen
* Verschillende soorten muziek die zorgen voor ontspanning en motivatie
Pilates wordt elke maandagochtend om 9:00 uur aangeboden in ons centrum. Kom eens vrijblijvend langs om te kijken of om mee te doen!
Daarnaast wordt het programma uitgebreid met het onderdeel Steps. Steps is een vorm van aerobics waarbij gebruik gemaakt wordt van een opstapbankje. Het is een training die voor iedereen geschikt is, mannen en vrouwen, oud en jong. Doordat je beurtelings op en af het bankje stapt, worden vooral je benen, billen en heupen goed getraind.
Tijdens een step aerobics-training beweeg je meer op de maat van de muziek. Tijdens de training krijgen de deelnemers een choreografie aangeleerd, waarbij ze op het bankje stappen en armbewegingen doen. Het bankje staat vrij laag, zodat de spieren en gewrichten niet teveel belast worden. De pasjes zijn gemakkelijk.
Door aan step aerobics te doen, verbeter je niet alleen je uithoudingsvermogen, maar ook je figuur en houding. Ook voor wie een paar kilo wil afvallen, is step aerobics de ideale training.

Steps wordt elke dinsdagavond om 20:00 gegeven. Dit gaat in per dinsdag 24 januari. Om kennis te maken met steps is dit mogelijk op woensdag 18 januari om 20:00 uur in ons sportcentrum.
Een strak buikje??
Om een strak buikje te krijgen is het uitvoeren van buikspier oefeningen van belang. In ons wekelijkse programma zijn er 3 momenten wanneer er een zogeheten ‘buikspierkwartier’ begint. Onder begeleiding van een instructeur voert u 15 minuten allerlei buikspier oefeningen uit, uiteraard met muziek op de achtergrond!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier