Walking Footbal Twenterand genomineerd voor subsidie van het Menzisfonds

0
1774

Dit jaar dienden 16 organisaties een aanvraag in bij het MenzisFonds, met verschillende ideeën om leefkracht in de regio Twente te verbeteren. De selectiecommissie van de Ledenraad van Menzis heeft 12 van deze projecten genomineerd. Onder de genomineerden met de meeste stemmen verdelen wij € 25.000 om de initiatieven die u belangrijk vindt te financieren. 

Het Walking Footbal project van Twenterand is een van de genomineerden. Iedere vrijdagmiddag kunnen ouderen van de gemeente Twenterand zich sportief en sociaal inzetten op sportpark ’t Twistveen, de thuishaven van v.v. Voorwaarts.

Walking Football (wandelend voetballen) is een laagdrempelige manier voor ouderen om bij elkaar te komen. Naast dat Walking Football bijdraagt aan fitheid draagt het voornamelijk bij aan de sociale betrokkenheid van ouderen. Met Walking Football willen we voor ouderen (60+) in en rondom de gemeente Twenterand een ontmoetingsplek creëren dat voorkomt dat ouderen in een sociaal isolement terecht komen. Voorwaarts vindt het belangrijk dat ouderen participeren in de maatschappij en goed kunnen blijven meedoen.

Walking Football is in juni 2016 van start gegaan en heeft ongeveer 21 leden. De subsidie van de gemeente is afgelopen en daarmee komt de voortgang van het project in het geding. Het is lastig het project als club te kunnen financieren. Daarom doen we graag een beroep op Menzis om bij te dragen aan het Walking Football.

Walking Football draagt bij aan fitheid draagt het voornamelijk bij aan de sociale betrokkenheid van ouderen. Met Walking Football willen we voor ouderen (60+) in en rondom de gemeente Twenterand een ontmoetingsplek creëren dat voorkomt dat ouderen in een sociaal isolement terecht komen.

Wanneer u verzekend bent bij Menzis heeft u een email ontvangen waarmee u uw stem kunt uitbrengen. We vragen iedereen in de gemeente Twenterand met een Menzis verzekering om op dit project te stemmen. Dit project is het enige project uit de gemeente Twenterand dat genomineerd is. Laat uw stem niet verloren gaan en help ons en de gemeente Twenterand om dit prachtige project te behouden.

U kunt tot en met 30 juni 2018 uw stem uitbrengen op één van de genomineerde projecten. Laat uw stem niet verloren gaan! 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier