Waardig afscheid Trudy Kuiper na 19 jaar MBvO-gym.

0
1550

img_4066_640x480_400Op maandag 2 maart 2009 heeft de Meer Bewegen voor Ouderen(MBvO)- gymnastiekgroep Westerhaar officieel afscheid genomen van hun docente Trudy Kuiper, onder het genot van een hapje en drankje.
Velen in Westerhaar kennen haar zelfs nog als Trudy Koskamp. Ja, Trudy is vanaf haar 18e jaar al actief met gymnastiek bezig geweest in Westerhaar. Vanaf 1990 heeft Trudy als bevoegd docent ook de MBvO-gymnastieklessen voor ouderen verzorgd. Ze is begonnen in het verenigingsgebouw naast de kerk. “Toch is gym met ouderen het allermooiste”, zegt ze nu.”Er was nooit iemand in Westerhaar die ik niet mocht of waar ik onenigheid mee heb gehad. En gezelligheid stond naast bewegen altijd bovenaan”. Trudy voelde de deelnemers goed aan en ook de deelnemers hadden door wat de docente van hen verlangde. ‘De Twentse gemoedelijkheid trok allen aan`.
In de huidige groep deelnemers hebben 5 dames Trudy 19 jaar geleden zien komen. Als dit geen blijk van trouw en waardering naar elkaar is?
Loes Leemrijse heeft vanuit de Stichting voor welzijn en zorgvragen Twenterand Trudy bedankt voor haar jarenlange inzet en betrokkenheid bij de mensen in Westerhaar. Er werd een bon en een bos bloemen overhandigd. De deelnemers van de MBvO-gymgroep kwamen in monnikenpakken op met allen een roos voor Trudy met een kaartje met een persoonlijke tekst. Ook zij hadden nog een beetje geld bijeen gedaan om Trudy nog een leuke bon mee te geven. Het waren jaren om met plezier naar terug te kijken! Vooraf is er een oproep gedaan aan mensen uit Westerhaar om a.h.v. een kaart/briefje een laatste bedankje te kunnen doen aan Trudy. Ze heeft op 2 maart 5 enveloppen gekregen, die ze thuis zal openen.
Op de uitnodiging van Trudy om als gymgroep in de zomer eens op de fiets naar Den Ham te komen, werd enthousiast gereageerd.
We hopen allen dat Trudy ( vorige week 65 jaar geworden) nog vele plezierige jaren samen
met haar man mag beleven.

Meer foto`s in het fotoalbum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier