VVD Twenterand klaar voor de verkiezingscampagne.

0
1147

vvd-logo.jpgOp de algemene ledenvergadering van de VVD Twenterand op 23 oktober 2013 werd de volledige kandidatenlijst gekozen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2013. Dat deze lijst wordt aangevoerd door Chris Walraven was al een aantal maanden geleden besloten. Op de tweede plaats staat Erik Kobes, geen onbekende in de gemeente o.a. door zijn functie als voorzitter van de Koninklijke Harmonie Vriezenveen. De derde plaats is voor Reinier Geerligs, die al een aantal jaren binnen de VVD Twenterand actief is en met name een belangrijke rol heeft gespeeld bij de hernieuwde start van de jongerenraad. Op de vierde plaats staat de eerste vrouw op de lijst, Reina Berends uit Vroomshoop, in het dagelijks leven o.a. manager P&O bij defensie.

Introductie scheiding

 
Jan Veerenhuis, voorzitter van de VVD Twenterand: “Ik ben bijzonder trots op deze kandidaten, het is een goede mix van verschillende disciplines en leeftijden. Maar ook de rest van onze lijst mag er zijn en ik ben vooral blij dat er een aantal betrokken ondernemers op staat. Wij hopen dat hier een signaal vanuit gaat.” De volledige kandidaten lijst 1. Chris Walraven, 2. Erik Kobes, 3. Reinier Geerligs, 4. Reina Berends, 5. Zweitze Hofman, 6. Trudy van Nederpelt, 7. Jan Veerenhuis, 8. Gerrit Visser, 9. Martijn Kolkman, 10. Ed Wijnbergen, 11. Hans Kaptein, 12. Stephan Bloemendal, 13. René Snippe, 14. Jeffery Spoor, 15. Mannes Poel, 16. Petro Woertman

Tevens werd het verkiezingsprogramma vastgesteld. De VVD geeft in het programma aan waar het anders kan en gaat voor een nieuwe balans. Tevens werd een flyer gepresenteerd met 38 kernpunten uit dit programma. Deze flyer geeft kort en krachtig weer, waar de VVD Twenterand voor staat en welke visie de partij heeft op de toekomst van Twenterand.
Chris Walraven: “De VVD verschuilt zich niet, er komen financieel lastige tijden aan en we moeten keuzes maken. Wij zijn er echter van overtuigd dat we hier samen, niet alleen de oplossingen voor vinden, maar ook sterker uitkomen. We geven aan waar het anders kan, op zoek naar een nieuwe balans in de financiële werkelijkheid. Het is een eer om als lijsttrekker deze kandidatenlijst aan te voeren en dit verkiezingsprogramma te mogen verdedigen. We gaan voor de dubbel, dus we mikken op twee zetels. Maar we zijn goed voorbereid, ook op bestuurverantwoordelijkheid, mocht de uitslag hiertoe aanleiding geven.”

De VVD Twenterand is klaar voor de campagne en gaat op basis van argumenten het debat met alle inwoners en partijen graag aan. Het doel is onderdeel uit te kunnen maken van een coalitie, waarbij de VVD bij voorbaat geen enkele partij uitsluit. Stem VVD Twenterand omdat het anders kan. Een nieuwe balans! Het volledige programma en de 38 kernpunten zijn te lezen en te downloaden via www.vvd-twenterand.nl

Bestuur VVD Twenterand

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier