VVD Twenterand – 5 kernavonden en een ondernemersdebat.

1
769

Het kerntam van de VVD Twenterand organiseert 5 kernavonden. Op deze avonden wil het team in gesprek met de inwoners van Twenterand. VVD lijsttrekker Chris Walraven: “We hebben op deze avonden geen vastprogramma waarin we een verkiezingspraatje houden en veel beloven. Natuurlijk stellen wij ons even voor maar daarna willen we in gesprek met de inwoners en hen aan het woord laten. Juist mensen die het niet met ons eens zijn stellen we graag op deze manier in de gelegenheid om hierover met ons van gedachten te wisselen. Maar vanzelfsprekend zijn de mensen die ons programma onderschrijven ook van harte welkom.”

Introductie scheiding

 

Den Ham: Maandag 10 maart Zalencentrum Harwig
Vroomshoop: Dinsdag 11 maart MCC
Vriezenveen: Woensdag 12 maart Café Restaurant Piep’n Harry
Bruinehaar/De Pollen Donderdag 13 maart Dorpshuis Bruinehaar
Westerhaar-Vr.wijk Maandag 17 maart Paviljoen De Vlegge

Ondernemersdebat op 14 maart bij Zandwijk Vriezenveen aanvang 19.30 uur.
Onder de onafhankelijke leiding van Han Pape gaan vier ondernemers, Erwin Lette, Gerard Aalderink, Herman Haverkort en Hans Evers in debat met Han ten Broeke, Tweede Kamerlid VVD over o.a. de N36, de rol van de gemeente bij ondernemend Twenterand en de detacheringsplannen van het kabinet. Hans Evers van Marquette licht zijn plannen toe om de sociale kaartenbak van de gemeente over te nemen.

Lokale onderwerpen
In het eerste deel van de avond gaan vertegenwoordigers van de winkeliers- en ondernemersverenigingen en leden van het detailhandelsplatform in gesprek met elkaar en de zaal over een aantal lokale onderwerpen zoals, het Julianaplein Vroomshoop, De Brink in Den Ham, de Schuineweg in Westerhaar-Vriezenveensewijk en het winkelhart van Vriezenveen.

Chris Walraven: “Het wordt dus beslist geen verkiezingsavond van een politieke partij maar een hopelijk interessante avond over zaken die voor alle inwoners van Twenterand belangrijk zijn, ongeacht de politieke voorkeur. We hopen op een volle zaal en een goed debat.”

Verder komt u de komende week het kernteam van de VVD op de weekmarkten en de winkelcentra van de kernen tegen. U kunt ze niet missen. Het zijn de mensen met die witte jassen en VVD op hun rug.

Kernteam VVD Twenterand

Chris Walraven
Erik Kobes
Reinier Geerligs
Reina Berends

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier