VVD in Twenterand steunt regeerkoord Rutte-Samsom

1
814

De afdeling Twenterand van de VVD steunt het regeerakkoord van de VVD en de PvdA. Elders in den lande zijn veel afdelingen van de VVD zwaar tegen en in peilingen belandt de VVD in een vrije val.

Volgens fractiechef Walraven en afdelingsvoorzitter Veerenhuis van de VVD Twenterand ademt het regeerakkoord duidelijkheid en toekomstvisie en worden er knopen doorgehakt. Op sommige punten vindt de lokale VVD dat forse concessies zijn gedaan, “maar”, stelt men, “het is voor ons geenszins een brug te ver”. Dat geldt ook, wordt expliciet meegedeeld, voor de inkomensafhankelijke zorgpremie die Rutte en Samsom overeenkwamen.

1 REACTIE

  1. en wanneer worden de burgers gesteund nooit dus burgers moeten alleen maar inleveren sorry hoor maar wij hadden ooit een goed in komen daar kunnen we nu niet meer over mee praten zelfs wij moeten dubbeltje draaien maar ja iemand met een goed inkomen een zeer goed inkomen kan het met die beslissing eens zijn die maak zich niet druk om een centje meer of btw alles word hoger maar de lonen blijven hetzelfde dat kan niet anders dan dikke shit betekenen waar zullen toch al die diefstallen weg komen pffff geen idee

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier