is
kampioen

kampioen_640x480_557

img_8977__kopie_320x200_200
Voorwaarts kon het kampioenschap binnen halen door te winnen in de doordeweekse uitwedstrijd uit van Sp. Daarle. Al na 6 minuten was het kampioenschap een feit door een doelpunt van Gert Dogger. Het in grote getale meegereisde publiek ging er dan ook maar eens goed voor zitten, maar de wedstrijd ontpopte zich niet als een topper. Sp. Daarle was echter niet bij machte om het de Westerhaarders echt moeilijk maken en derhalve bleef de ruststand 0-1. Na de thee deed Voorwaarts er een schepje bovenop door meer inzet te tonen maar qua voetbal kwam het er niet uit. Zo was het Israël Basmaci die op de lat kopte en stond de Daarlese doelman enkele malen een tweede Voorwaarts doelpunt in de weg. Maar gaande weg de tijd verstreek, kwam het kampioenschap steeds dichter bij. Na 90 minuten en een beetje blessuretijd floot de scheidsrechter af en kon kampioenschap gevierd worden.
Met nog drie wedstrijden te spelen kan geen van de overige teams de Westerhaarders nog inhalen.

A.s. zaterdag moeten de Westerhaarders aantreden in Denekamp tegen de plaatselijke sportclub. Na afloop van deze wedstrijd zal bij terugkomst in Westerhaar het kampioenschap gevierd worden.

WesterhaarDigitaal feliciteert VV Voorwaarts natuurlijk ook van harte met het behaalde kampioenschap!

Wij doen het op deze manier, want op de avond zelf, waren wij zoals gewoonlijk ,druk met het fotograferen.

De foto`s worden zo snel mogelijk geplaatst.