VV Voorwaarst door de kwartfinale

0
603

logo_vv_voorwaarts_125Voor het eerst in de halve finale Protos toernooiVoorwaarts heeft de halve finale van het Protos Weering toernooi gehaald. Deze unieke prestatie werd woensdagavond 30 december in sporthal “De Stobbe” in Vroomshoop gehaald.
De eerste wedstrijd werd verloren met 1 – 2 van het voor Voorwaarts onbekende ZZVV waardoor de kwart finale slecht werd begonnen. Maar de tweede wedstrijd tegen ASC`62 werd met 2 – 0 gewonnen. Een belangrijke opsteker om voor het eerst in de geschiedenis de halve finale te bereiken.
De volgende tegenstander was OZC uit Ommen. Ook die wedstrijd werd met 2 – 0 gewonnen. De halve finale kwam in zicht. Maar dan moest er nog wel afgerekend worden met de thuis spelende Vroomshoopse Boys. Met de competitiewedstrijd nog in het geheugen wilden de mannen van Tonnie van Veen deze wedstrijd winnend afsluiten. Door een 2 – 1 overwinning lukte dat ook en de halve finale was bereikt.
De halve finale wordt op zaterdag 2 januari 2010 gespeeld in sporthal `t Grootveld in Dalen. De aftrap zal zijn om 17:30 uur. Tegenstanders zijn Dalen, Erica, Borger en Emmen.
Er zal voor de supporters van Voorwaarts een bus naar Dalen worden geregeld. Hoe laat deze bij Voorwaarts vertrekt is op dit moment nog niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier