Vrijwilligersprijs Twenterand 2011!

0
650

De gemeente Twenterand en het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand (IVT) organiseren, in samenwerking met Rabobank Noordwest Twente en Rabobank West Twente, de uitreiking van de Vrijwilligersprijs 2011.

De gemeente Twenterand en het IVT nodigen u uit om een vrijwilliger voor te dragen voor deze prijs. Een vrijwilliger komt in aanmerking voor deze prijs als deze in de gemeente Twenterand werkzaam is en het vrijwilligerswerk ten goede komt aan de inwoners van de gemeente Twenterand.

Introductie scheiding

2011 is het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Een bijzonder jaar, met een speciale editie van de Vrijwilligersprijs. Naast de verkiezing van `De Vrijwilliger van het Jaar 2011′ zullen in 2011 ook de meer dan handen awards worden uitgereikt. Het bijzondere van deze awards is dat ook vrijwilligersorganisaties en groepen vrijwilligers kunnen worden voorgedragen. De meer dan handen awards worden uitgereikt in 4 categorieën: Passie, Competentie, verbinding en Innovatie. Voor meer informatie over de meer dan handen awards kijk op: http://www.vrijwilligerswerktwenterand.nl

De Vrijwilligersprijs is in het leven geroepen om op bijzondere wijze blijk van waardering en erkentelijkheid te geven jegens de vele vrijwilligers die een bijdrage hebben geleverd aan het vrijwilligerswerk in de gemeente Twenterand. Tevens wil de gemeente Twenterand hiermee het belang aangeven van het vrijwilligerswerk en door middel van dit initiatief het vrijwilligerswerk stimuleren.

Kent u iemand die vanwege zijn of haar bijzondere verdiensten in het kader van vrijwilligerswerk in aanmerking komt? Iemand die hiervoor in het zonnetje mag worden gezet? De voordracht voor de vrijwilligersprijs wordt gehouden in de vorm van een open inschrijving. Via een voordrachtsformulier, die momenteel zijn toegestuurd naar alle vrijwilligersorganisaties, kan ingeschreven worden. Heeft u geen voordrachtsformulier ontvangen en wilt u toch een kandidaat voordragen? Ga dan naar http://www.vrijwilligerswerktwenterand.nl/ en vul hier het voordrachtsformulier in. Of neem contact op met het IVT via telefoon: 0546 481450 of e-mail: info@vrijwilligerswerktwenterand.nl. De formulieren dienen uiterlijk 14 oktober 2011 in ons bezit te zijn. Een externe jury beoordeelt vervolgens de formulieren en nomineert kandidaten.

Op 7 december a.s. zal de vrijwilligersprijs 2011 worden uitgereikt. Voor deze avond ontvangen alle vrijwilligersorganisaties te zijner tijd een uitnodiging. De Vrijwilligersprijs Twenterand bestaat o.a. uit een beeldje voor de genomineerde en een oorkonde. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van de Rabobank Noordwest Twente, Rabobank West Twente, de gemeente Twenterand en van het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand zijn uitgesloten van deelname.

Voor informatie over de uitreiking van de vrijwilligersprijs en de meer dan handen awards kunt u contact opnemen met Ellen Bloemhof, coördinator van het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand, telefoonnummer: 0546 481450, e-mail:
info@vrijwilligerswerktwenterand.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier