Vrijwilligersmarkt in Kulturhus De Klaampe zeer geslaagd

0
868

vrijwilligersmarkt-14-sept.jpgDe vrijwilligersmarkt die het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand (IVT) op woensdag 14 september heeft georganiseerd in Kulturhus De Klaampe was zeer geslaagd. De vrijwilligersmarkt werd door zo’n 150 belangstellenden, vrijwilligers en coördinatoren bezocht.

27 vrijwilligersorganisaties maakten van de gelegenheid gebruik om zich te presenteren aan de bezoekers van de vrijwilligersmarkt en niet zonder resultaat. Diverse vrijwilligersorganisaties hebben nieuwe vrijwilligers gevonden. Daarnaast maakten de vrijwilligersorganisaties van de gelegenheid gebruik om onderling ervaringen uit te wisselen, waaruit mogelijk nieuwe initiatieven zullen ontstaan.

 

Introductie scheiding

 

De vrijwilligersmarkt werd om 16.00 uur geopend door wethouder Roel Koster en aansluitend werd de kwaliteitsonderscheiding Vrijwillige Inzet: GOED GEREGELD! uitgereikt aan Renny van Faassen van de Stichting voor Welzijn en Zorgvragen Twenterand (SWZT). SWZT is de eerste vrijwilligersorganisatie in Twenterand die deze kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV) toegekend heeft gekregen.

Het IVT wil alle deelnemende vrijwilligersorganisaties bedanken, want mede dankzij hen is de vrijwilligersmarkt een groot succes geworden.

Heeft u de vrijwilligersmarkt niet kunnen bezoeken en wilt u wel graag meer informatie over vrijwilligerswerk en de vrijwilligersvacatures, kijk dan op de website van het IVT: www.vrijwilligerswerktwenterand.nl. Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies neem dan contact op met het IVT. Telefoon: 0546 481450, e-mail: info@vrijwilligerswerktwenterand.nl. Of kom langs op het kantoor, Krijgerstraat 4 in Vriezenveen. Het IVT is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier