Vrijwilligers Eetmee Westerhaar door gasten in het zonnetje gezet

0
626

Afgelopcopy-of-20131204-182917.jpgen woensdag was er weer een Eetmee-moment in Westerhaar.

Er was door de vrijwilligers een dag van tevoren heerlijke erwtensoep gemaakt, die met roggebrood en katenspek door ruim 50 gasten smakelijk werd opgegeten.

Tussen het hoofdgerecht en het toetje, dat uit vers fruit bestond, werden de vrijwilligers allemaal naar voren geroepen.
Zij kregen van de krasse mevrouw Vos-Timmer, namens alle gasten een rode roos aangeboden als dank voor alle goede zorgen in het afgelopen jaar.

Introductie scheiding

Ook Annemijn Hoekstra, leerlinge van CSG Het Noordik in Vroomshoop, die haar maatschappelijke stage bij Eetmee Westerhaar vervult, kon met een rode roos naar huis.
Dit leuke gebaar werd door alle vrijwilligers zeer op prijs gesteld.

Eetmee Twenterand heeft in de maand december nog 3 Eetmee-momenten. Op 10 december in Den Ham, waarvoor zich inmiddels 215 gasten hebben aangemeld. Op 16 december wordt er feestelijk gegeten in Vroomshoop met 60 gasten en een muzikaal optreden en op Tweede kerstdag wordt er traditioneel gebruncht.in Vriezenveen.

Eetmee Twenterand blijft zich uitbreiden. Zo zijn er plannen voor een Kindereetmee op woensdagmiddag en een moestuin in Vroomshoop, waar groenten voor dit project verbouwd zullen worden.
Het ministerie van Economische Zaken heeft hiervoor al een bedrag van € 1.000,- beschikbaar gesteld i.h.k.v. Groen en Doen.

Heeft u geen zin om alleen te eten, er even uit te zijn en anderen te ontmoeten dan bent op alle locaties van Eetmee Twenterand van harte welkom.
Kijk voor data en locaties op de website www.eetmeetwenterand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier