Vragen over verkeersveiligheid school Westerhaar te vroeg

2
777

Gemeente Belangen Twenterand is te vroeg geweest met het stellen van vragen over de verkeersveiligheid bij de Brede School in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Dat stelt directeur Kramer van de Blokstoeke, één van de scholen die in het splinternieuwe gebouw gevestigd zijn. Kramer erkent dat de situatie soms gevaarlijker is dan zou moeten. Maar volgens hem is de gemeente heel goed in overleg met de betrokken partijen. De scholen krijgen daarbij volop inspraak. De directeur stelt dat de scholen bezig zijn met een tekening waarop de situatie te zien is zoals zij het willen. Die tekening wordt naar de gemeente gestuurd. Bovendien stelt Kramer dat het plan nog niet af is.

Ook wethouder Engberts van Twenterand vindt dat de vragen van Gemeente Belangen wat vroeg komen. Engberts onderschrijft de mening van de schooldirectie en spreekt van een uiterst constructief overleg tussen alle betrokken partijen.(Rtv-Oost)

2 REACTIES

  1. Hoezo te vroeg? Er zijn al ongelukken gebeurd. De gemeente en de school hebben het niet goed ingeschat. Je rijdt in de fuik en het is er veel te krap. Een dikke min ook voor meneer de directeur

    Ouder kind De Blokstoeke

  2. Eerst infra aanleggen dan bouwen en na de oplevering er achter komen dat de infra niet klopt , hoezo geld verspilling ?
    En Riemer Kramer moet er zich al helemaal niet mee bemoeien ,hij heeft de huid al verkocht voordat de beer geschoten was, kijk naar het schoolplein van de Blokstoeke, het heeft de grote van een kippenhok, en waar moeten de kinderen de fietsen plaatsen?
    Nee in de bloknoot zetten dat de kinderen zo weinig mogelijk met de auto en fiets komen.
    Nee directeur Kramer , met veel blabla kom je er niet ,sinds de komst van Kramer keldert de Blokstoeke hard naar onderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier