Voorzitter WesterhaarDigitaal geveld door een plaat staal

1
770

Wij vinden dat onze voorzitter nog wel een dag bovenaan mag staan in de berichtgeving op de site. Ondertussen heeft Herman aangegeven dat hij al wat aanloop heeft gehad, ga zo door dorpsgenoten! Hierbij nogmaals het bericht van gisteren, bovenaan de site:

img_4072_320x200_300De trotse voorzitter van Stichting WesterhaarDigitaal.nl, Herman Plattje, heeft het niet kunnen winnen van een plaat staal van 1,5 ton! Gisteren is er tijdens het werk een plaat op zijn voet terecht gekomen. Ondertussen is duidelijk geworden dat hij een breuk in de voet heeft opgelopen, maar dat de schade verder relatief lijkt mee te vallen. ‘Mee te vallen` in het licht van wat er had kunnen gebeuren, want enkele collega`s hebben Herman moeten verlossen van het gewicht dat op zijn voet terecht was gekomen.
Herman zit dus thuis met “z`n poot omhoog” en hij mag het voorlopig niet belasten. Wij wensen Herman en niet in de laatste plaats zijn echtgenote Ina veel sterkte toe. Natuurlijk vindt Herman het leuk als u hem een hart onder de riem steekt: kaartjes, bloemen, bitterballen, etc. zijn dus van harte welkom in Huize Plattje!
Beterschap Herman!

Rene Winkels
Gerald Aalderink
Gijs van der Kruk

img_4070_320x200_320

1 REACTIE

  1. Jeetje Herman, dat wordt verplicht een tijdje op de bank hangen. Nu mag je echt de voorzitter uithangen en de jongens aan het werk zetten! Laat je maar lekker verwennen door iedereen en beterschap ermee. groetjes van Rosita

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier