Voorwaarts zet grote stap richting kampioenschap.

0
1326

Voorwaarts – Daarlerveen 12-0
Vandaag ontving Voorwaarts hekkensluiter Daarlerveen. De trotste koploper van de vierde klasse D had vanmiddag geen kind aan buurman Daarlerveen. Al na vier minuten was het 3-0! Binnen dertig seconden was het Theo Mulder die de bal in de touwen joeg. Een minuut later tikte Mark Ekkel de 2-0 binnen en in de vierde minuut was het wederom Theo Mulder die scoorde (3-0). Voorwaarts kon er lustig op los blijven combineren en in de 14de minuut was het Wilco Kivits die vanuit een vrijetrap de 4-0 binnen schoot. Voor rust scoorden Gert Dogger en Theo Mulder en zij brachten zodoende de ruststand op 6-0.

Na de thee hetzelfde spelbeeld een aanvallend Voorwaarts en Daarlerveen moest zich tot verdedigen beperken. Al in de 49ste scoorde de ingevallen Israel Basmaci de 7-0. Tien minuten later scoorde Theo Mulder zijn vierde doelpunten van de middag (8-0). In de 61ste minuut was het wederom Theo Mulder die de bal binnen de palen schoot en zodoende de 9-0 op het scorebord bracht. De rest van de middag bleef het scorebord op deze stand staan, want dubbele cijfers konden er niet op. In de 66ste werden de dubbele cijfers bereikt doordat Gert Dogger met een droog schot de 10-0 binnen schoot. In de resterende speeltijd werd er nog 2 x gescoord en wel door Israel Basmaci en Patrick Webbink waardoor de eindstand op 12-0 werd bepaald.

Na afloop van de wedstrijd bleek dat de naaste concurrenten, Kloosterhaar en Hardenberg, beide hun wedstrijd hadden verloren en het de Westehaarders op deze manier wel heel erg makkelijk wordt gemaakt en hun het kampioenschap haast niet meer kan ontgaan.

Volgende week speelt Voorwaarts een uitwedstrijd tegen het Almelose DVO `71, de wedstrijd begint zoals gewoonlijk om 14:30 uur.