Voorwaarts wint van Drienerlo maar is uitgeschakeld in de beker

0
1476

Zaterdag 15 september stond de laatste bekerwedstrijd op het programma. Drienerlo kwam op bezoek en het was de laatste test voor de start van de competitie.

Trainer Tim Nijzink kon weer beschikken over Bjorn Wessels maar daarentegen was Wout Roelofs afwezig wegens een vakantie.

Voorwaarts speelde een redelijk goede 1e helft waar het goed combinatievoetbal liet zien. Dat resulteerde in de 1-0 van Gert Dogger die een prima voorzet bij de 2e paal binnen schoot. Voorwaarts had daarna nog een paar kansen. Gert Dogger en Mauro Slatius waren niet secuur genoeg in de afwerking. Vlak voor de rust werden ook de gasten gevaarlijk. Enkele kansen werden onbenut waarvan de grootste op de onderkant van de lat weer in het veld stuiterde.

Na rust was het een stuk rommeliger. Weinig sprankelend voetbal en ook weinig kansen. De grootste kreeg invaller Andreas Thijssen maar de eindstand werd bepaald op 1-0 voor de thuisploeg. Doordat SCD’83 alle wedstrijden won is Voorwaarts in de beker uitgeschakeld. Volgende week begint de competitie. Meteen een zware kluif als het gepromoveerde PH uit Almelo op bezoek komt. Die wedstrijd begint om 14:30 uur op sportpark ’t Twistveen.