Voorwaarts vraagt Westerhaar steun bij lotenverkoop

0
465

logo-vv-voorwaarts-125.jpgVoorwaarts heeft met ingang van dit seizoen een prachtig kunstgrasveld. Velen van u hebben het reeds gezien, gehoord en gelezen. De vereniging heeft er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat het uiteindelijk door kon gaan. De beslissing heeft vaak aan een zijden draadje gehangen, veel inspanningen van het bestuur en heel veel vergaderingen gingen er aan vooraf. Het had ook niet veel gescheeld of het was opnieuw mislukt.
Doordat alle omliggende voetbalverenigingen reeds een kunstgras hadden bleef Voorwaarts achter. De ontwikkeling van spelers, de opleiding en het niveau van de vereniging zou door het uitblijven van een kunstgrasveld steeds verder achteruit gaan. Verenigingen uit kleinere dorpen zouden op lange termijn Voorwaarts voorbij streven en dat doet de mensen met een oranje hart pijn.

Introductie scheiding

De provincie en de gemeente boden Voorwaarts een laatste kans om alsnog een kunstgrasveld te verkrijgen. Door een opwaardering van het sportpark was er een kans op de aanleg van kunstgras. Echter de financiële aanvulling die Voorwaarts uit eigen zak moest bijleggen was niet gering. De penningmeester berekende allerlei constructies doch er bleef een groot tekort. Na een extra ledenvergadering besloot de vereniging akkoord te gaan met de aanleg ondanks het financiële tekort. Deze kans zou namelijk nooit meer komen en afwijzen zou wel eens een sportieve degradatie kunnen betekenen.
Daarom heeft Voorwaarts een grote verloting uitgeschreven. Een verloting waarbij de opbrengst gaat naar het financiële tekort van het kunstgrasveld. De loten kosten 10 euro per stuk en Voorwaarts is ervan bewust dat dit in de huidige tijd erg veel geld is. Er moet gezegd worden dat er 3 trekkingen met erg leuke prijzen te winnen zijn waaronder een reischeque t.w.v. 1500 euro.
Voorwaarts doet een beroep op alle dorpsgenoten en mensen met een warm hart voor Voorwaarts om een lot te kopen en Voorwaarts te helpen dit probleem op te lossen. Door de aankoop van een lot helpt u uw zoon of dochter, kleinkind, buurjongen of- meisje, vriend of vriendin of gewoon dorpsgenoot om nog jaren te kunnen genieten van het voetballen bij Voorwaarts in Westerhaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier