VOORWAARTS VOLKOMEN GENEGEERD BIJ KUNSTGRASVELDEN

0
626

vvvoorwaartslogo_171Bij voetbalvereniging Voorwaarts uit Westerhaar-Vriezenveensewijk is ontstemd en met voortdurend stijgende verontwaardiging gereageerd over de berichtgevingen in 2008 van het college van de gemeente Twenterand over de totstandkoming van de kunstgrasvelden op drie van de vier sportparken.

Secretaris van het Voorwaartsbestuur Ronald de Jong afgelopen zaterdag in het radioprogramma `De Terugblik op 2008`: “Voorwaarts heeft nooit aan tafel gezeten met het extern bureau dat in opdracht van de gemeente Twenterand een onderzoek deed naar kunstgrasvelden. Ook wij van Voorwaarts hadden dolgraag een kunstgrasveld gewild.”

De Jong weet dat er NOC*NSF-normen zijn gehanteerd, maar dat doet niets af aan het betrekken van zijn club bij de kunst-grasvelden. “Wij hebben nu nog genoeg ruimte, maar dat kan snel veranderen.” Bovendien is op diverse sporttparken geen extra veld toegevoegd, maar is het gras ingeruild voor kunst-gras. Dat biedt meer perspectieven. Perspectieven waarvan Voorwaarts graag had meegeprofiteerd.
Maar het kan nog bij de eventuele aanleg van een atletiekbaan op hun sportpark Twistveen. Hoewel? “Ook over het sportpark `t Twistveen is verder geen enkel overleg geweest. (DeltaFM)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier