Voorwaarts verliest twee punten.

0
622

Op zaterdag 27 april 2013 stond de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2012-2013 op het programma, IJVV uit IJsselmuiden bezoekt het sportpark Twistveen. De wedstrijd stond onder leiding van dhr. F. Assink uit Hengelo.

Van het begin af aan was duidelijk dat het geen makkelijke middag zou worden voor de oranjehemden. IJVV heeft in de beginfase namelijk het betere van het spel en de beste kansen. Maar geleidelijk aan komen de mannen van Marcel Borkent beter in het spel en kiesen meer de aanval. Zo weten ze een aantal mooie aanvallen te produceren. En een minuut voor rust is het Theo Mulder die de 1-0 binnen schiet, een beter moment had hij niet kunnen kiezen. Met deze voorsprong gingen de oranje hemden aan de thee.

Introductie scheiding

In de tweede helft ging de strijd gelijk op en beide teams kregen kansen. In de 72ste minuut is het Jordy Harms die vanuit een mooi uitgevoerde aanval de 2-0 op het scorebord brengt. Voorwaarts lijkt een mooie overwinning binnen te slepen ware het niet dat de bezoekers kans zagen om de 2-0 achterstand binnen tien minuten wisten om te buigen in een 2-3 voorsprong! Aan twee tegen doelpunten gingen wel persoonlijke fouten in de Voorwaarts verdediging vooraf. Maar Voorwaarts ging niet bij de pakken neer zitten een probeerde nog een punt uit het vuur te slepen. Zo is het Jordy Harms die aan de aandacht van de IJsselmuidense verdediging weet te ontsnappen en alleen op doelman v.d. Belt af kan gaan. Hij wil de bal langs de uit zijn goal komende doelman tikken maar deze ziet zich zelf genoodzaakt de bal buiten de zestien met zijn hand tegen te houden. Scheidsrechter Assink kan niet anders dan de rode kaart te tonen, hierdoor moet IJVV door met 10 man. Deze man meer situatie weet Voorwaarts in de 89ste minuut te verzilveren. Jordy Harms kopt de gelijkmaker binnen en weet zo nog een punt voor zijn ploeg binnen te halen.

Volgende week speelt Voorwaarts de laatste wedstrijd van het seizoen 2012-2013 uit tegen Hardenberg ’85, deze wedstrijd begint om 14:30 uur.