Voorwaarts start nieuwe seizoen met uniek talents team

0
623

vvvoorwaartslogoMet ingang van seizoen 2009-2010 start Voorwaarts met het “Voorwaarts Talents Team”. Met dit vooruitstrevend en vernieuwend project is Voorwaarts de eerste voetbalvereniging die haar opleiding op deze manier vorm geeft.
Het “Voorwaarts Talents Team” bestaat enerzijds uit spelers met speciale talenten. Talenten in de leeftijd vanaf eerstejaars D-jeugd tot en met tweedejaars selectie. Die spelers zullen nauwlettend worden gevolgd en begeleid zodat er een zo hoog mogelijk niveau wordt gehaald. Dit zal worden gedaan door wedstrijden bekijken, persoonlijke gesprekken en eventuele extra trainingen.
Anderzijds bestaat het “Voorwaarts Talents Team” uit een groep van begeleiders. Zij zullen de talentvolle spelers begeleiden, bekijken en eventueel extra trainingen geven, waardoor de talenten zo snel en goed mogelijk in onze selectie kunnen instromen. Dit moet uiteindelijk het niveau van de selectie ten goede komen.
De begeleiders zullen dus ook de functie van scout uitoefenen om talenten aan het team toe te kunnen voegen. Er zal weloverwogen besloten worden over het team waar de spelers van het “Voorwaarts Talents Team” in spelen en op welke positie de bewuste spelers het best tot hun recht komen. Dit laatste is zeer vooruitstrevend en uniek in de voetbalwereld.
Voorwaarts wordt vaak bestempeld als de vereniging waar steeds weer goede en zeer talentvolle spelers worden opgeleid maar bijna net zo vaak wordt met dit talent te weinig gedaan of stoppen de talenten al met voetballen voordat ze de selectie halen. Dat willen we bij Voorwaarts graag verbeteren en we denken met dit project een grote stap in de goede richting te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier