Voorwaarts opent Mini-arena

0
1619

tekenen_sponsor_contract_2_desktop_resolutie_1801Vrijdagavond 25 september is bij Voorwaarts onder grote belangstelling mini-arena geopend.
Wethouder van Abbema, sponsoren, vrijwilligers en overige leden waren hierbij aanwezig.
Tijdens de koffie sprak onze voorzitter Gerhard Aalderink een paar woorden. Hij bedankte alle partijen die, op welke wijze dan ook, hebben bijgedragen aan de totstandkoming.
Met bijdrages van o.a. de gemeente Twenterand, de Rabobank, de Ondernemersclub en de Activiteitencommissie is dit kunstgrasveldje gerealiseerd.
Verder zijn er diverse bedrijven geweest die middels het beschikbaar stellen van materialen een steentje hebben bijgedragen.
Gerhard noemde één persoon bij naam. Dit was Rik Dekker, hij heeft zich vooral bezig gehouden met de realisatie van de boarding, door sponsors te zoeken voor de daarvoor gebruikte reclameborden.
Wethouder van Abbema sprak haar bewondering uit over het werk van vrijwilligers binnen de Twenterandse voetbalclubs in het algemeen en in het bijzonder bij Voorwaarts waar dit prachtige veldje was neergelegd.
In de mini-arena zullen onze kleinste leden voortaan onderling gaan voetballen. Dit gebeurt in de zogenaamde “AVIA Haarhuis mini league”.
Na alle mooie woorden was het tijd om met de sponsor van de mini league het contract te tekenen. René Winkels tekende het contract en samen met zijn vrouw kregen ze een prachtige foto en een bos bloemen aangeboden.
Eenmaal buiten stonden de mini`s klaar om met elkaar te gaan voetballen. De mini`s gaan spelen in prachtige tenues van Nederland, Spanje, Engeland en Italië.
De wethouder verrichtte de openingshandeling door de bal in het spel te brengen. De jongens en meisjes gingen direct fanatiek aan het ballen.
Vervolgens stonden een groot aantal spelers van ons eerste elftal, keurig in voetbaltenue, klaar om tegen de kinderen te gaan spelen. Dit leverde uiteraard leuke duelletjes op.
In de kantine was er vervolgens de gelegenheid om, onder het genot van een drankje, een PowerPoint presentatie van het gehele traject van de aanleg te bekijken. Hierin was o.a. te zien dat de Vuttersploeg vele uren van noeste arbeid hebben geleverd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier