Voorwaarts na ruim uur gestaakt

0
619

logo-vv-voorwaarts-125.jpgZaterdag stond de wedstrijd tegen ZAC uit Zwolle op het programma. Met o.a. Jordy Harms die een protest tegen de vier wedstrijden schorsing gehonoreerd zag. De KNVB bracht de schorsing terug naar één wedstrijd. Tegen ZAC, de nummerlaatst op de ranglijst, moesten de punten gehaald worden. Voorwaarts begon de wedstrijd voortvarend, al in de eerste minuut werd Jordy Harms de diepte ingestuurd en zijn schot verdween in de verre hoek in het net. Vijfentwintig seconden gespeeld en 1-0 op het scorebord.

Introductie scheiding

In de 14e minuut werd Tom Meier op links aangespeeld, zijn voorzet werd in één keer door Michel Lensen op de pantoffel genomen. De bal verdween prachtig in de bovenhoek en de 2-0 was daarmee al een feit. De rest van de eerste helft speelde Voorwaarts rommelig en had ZAC het betere van het spel. Na de thee begon het in eerste instantie licht te sneeuwen. Het lichte sneeuwen ging echter over in zware sneeuwval en scheidsrechter Wolterink zag zich in de 60e minuut genoodzaakt de wedstrijd stil te leggen. Met man en macht werden de lijnen schoon geblazen en geveegd. Een half uur later kon de wedstrijd hervat worden, de sneeuwbui was inmiddels opgehouden. Direct na de hervatting scoorde Willard Zuidberg de 2-1 en leek het weer een wedstrijd te worden. In de 64e speelminuut kwam Gert Dogger goed door, zijn schot verdween in het zijnet. Het was inmiddels weer licht gaan sneeuwen. En licht sneeuwen ging over in heftig sneeuwen waarop de heer Wolterink in de 69e minuut de wedstrijd definitief afblies. Wanneer en of het restant gespeeld wordt is niet bekend.
Opstelling: Dinand Stuifzandt, Rik Teunis, Coen Sickman, Bernd Bove, Wout Roelofs, Michel Lensen, Rutger Slot, Tom Meier (55e René Nijhof), Gert Dogger, Theo Mulder en Jordy Harms