Voorwaarts krijgt schaamrood op de kaken door toedoen Gemeente Twenterand

0
624

Zaterdag 7 september begon voor Voorwaarts 1 de competitie maar als het aan de scheidsrechter van die middag lag zou dat nog een week worden uitgesteld. De scheidsrechter van dienst keurde namelijk het hoofdveld van Voorwaarts af. Niet omdat het veld te nat was, of juist te droog. De scheidsrechter vond het gras te lang en kon daardoor de lijnen niet goed zien.

Bestuurslid Berthil Krikken werd er bij gehaald en na landurig overleg besloot de scheidsrechter de wedstrijd toch door te laten gaan.

Dat het gras op de zaterdag erg lang is weten de kenners van Voorwaarts al lang. Al heel vaak is daar over gesproken en ook is er vaak overleg met de Gemeente Twenterand geweest over het moment van maaien. Als het gras op maandag wordt gemaaid is het op zaterdag bij mooi groeizaam weer al weer erg lang. Na de aanleg en in gebruikname van het nieuwe kunstgras is Voorwaarts zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van het trainingsveld en van het kunstgrasveld maar het hoofdveld en veld 3 valt onder de verantwoordelijkheid van de Gemeente.

Introductie scheiding

Blijkbaar heeft de Gemeente Twenterand geen oog meer voor deze velden. Als je het hoofdveld bekijkt zo vlak na de zomer waar normaal gesproken het veld als een biljartlaken bij moet liggen is met name het hoofdveld een veld met vele kluiten en kale plekken. Niet alleen het doelgebied maar ook in de hoeken is de conditie van het veld zeer matig. Waar dat aan ligt is ons niet duidelijk maar het zou een goede zaak zijn als het bestuur van Voorwaarts de verantwoordelijken dit eens met eigen ogen laat zien.

Voorwaarts moest de scheidsrechter en tegenstander haar excuses aanbieden namens de Gemeente Twenterand, het is te hopen dat de Gemeente haar boetekleed aantrekt en Voorwaarts een passende oplossing biedt om dit soort genante momenten te voorkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier