Voorwaarts gaat voor kunstgras !

0
960

Maandag 10 oktober heeft Voorwaarts haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden. In deze vergadering moest voorzitter Gerhard Aalderink om gezondheidsredenen verstek laten gaan, plaatsvervangend voorzitter Ronald de Jong nam de honneurs waar.
Door Ronald de Jong werd, op de voor hem karakteristieke wijze, een terugblik op het voorbije jaar gegeven waarin onder andere de installatie van een nieuw gevormde Technische Commissie werd aangehaald.
Dat Voorwaarts ambitieuze plannen heeft blijkt wel uit het nieuwe hoofdsponsorschap waarin, onder de naam Sempre Avanti (altijd voorwaarts), meerdere sponsoren zijn verenigd. Na 25 jaar prijkt de naam van Aalderink dus niet meer op de shirts. Ook is er dit seizoen een start gemaakt met een kledingfonds hetgeen betekent dat alle teams binnen afzienbare tijd in de nieuwe kledinglijn te zien zijn.

Introductie scheiding

De wens van een kunstgrasveld blijft de hoogste prioriteit behouden en achter de schermen wordt er volop aan gewerkt en over nagedacht.
Ook kondigde het bestuur aan dat men drie á vier keer per jaar de leden, via een nieuwsbrief op de website, gaat informeren over lopende, actuele zaken.
Zoals zovaak werden ook deze avond een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet. Albert Wessels en Cor Smit(50 jaar), Henk Niks (40 jaar) werden onderscheiden en mochten een bos bloemen in ontvangst nemen. Gerrit en Tonnie Kieviets (25 jaar) waren niet aanwezig.
Het aftreden van jeugdvoorzitter Tiemen Kiers is voor Voorwaarts een behoorlijke aderlating. Een vervanger kon jammer genoeg nog niet worden gepresenteerd. Tiemen werd met enkele mooie woorden, een cadeautje en natuurlijk ook en bos bloemen uitgezwaaid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier