Voorwaarts F2 voor 2e keer op rij kampioen

0
908

logo-vv-voorwaarts-125.jpgVoorwaarts F2 begon afgelopen zaterdag heel relaxed aan de thuiswedstrijd tegen Gramsbergen F5G. De competitie was al beslist want kampioen was F2 vorige week al geworden door een keurige 2-8 overwinning in en tegen Den Ham, maar het kampioenschap zou nog officieel gevierd worden na de thuis wedstrijd tegen Gramsbergen.

De eerste paar minuten van de wedstrijd tegen Gramsbergen werd de relaxe voetbalhouding bijna afgestraft want er kwam een knappe kans van de tegenpartij maar keeper Florian van Losser wist zijn doel schoon te houden. Even daarna werd een prachtige aanval opgezet en hieruit werd gescoord door Aron Timmerman. De 2-0 werd even later een feit doordat Zhen Knol keurig zijn man uitspeelde en de bal achter de keeper in het net plantte. De stand bleef 2-0 de eerste helft. In de tweede helft wist Gramsbergen door een prima aanval de stand om te zetten in 2-1.

Introductie scheiding

De jongens en meisje van F2 hielden hun hoofd koel. Vooral door de strakke verdediging bestaande uit Shù-Lai Knol en Julian Slot, en hun prima spel (die dit beide het hele seizoen al hebben laten zien) kwam Gramsbergen niet meer tot scoren. De 3-1 kwam op naam van Dave Schutte die door goed opletten de bal van de keeper in de voet gespeeld kreeg. Bram Bakhuis maakte het spektakel af, door uit bijna een onmogelijke hoek toch de bal hoog in de kruising te knallen. F2 is dus met vlag en wimpel kampioen geworden. Ongeslagen kampioen door geen punt te laten liggen is een prachtige prestatie. Na de felicitaties door het jeugdbestuur met bijbehorende attenties en (kinder)champagne op de vrachtwagen(met dank aan F1) door het dorp. Om te laten weten wat een voetbaltalent er in Westerhaar schuilt!

Kampioen worden is een kunst. Kampioen worden zonder 1 punt te laten liggen is een nog grotere kunst. Maar achtereenvolgens kampioen worden in de najaarscompetitie èn kampioen worden in de voorjaarscompetitie, dat kunstje hebben nog weinig teams gefikst en is een superkunstje. F2 is dus een ware superkampioen!

Het superteam bestaat uit: Florain van Losser (keeper), Julian Slot, Shù-Lai Knol, Zhen Knol, Julian Ekkel, Bram Croezen, Aron Timmerman, Dave Schutte, Bram Bakhuis en Rick Sluyer. Met als trainer/ leiders : Arjan Bakhuis (die de zieke Rik Kloppenburg heeft vervangen) en Bertus Sluyer.