Voorwaarts bedankt Ondernemersclub voor materiaalberging

0
965

ocmateriaal2.jpgBij de opening van ons kunstgrasveld afgelopen zomer kreeg Voorwaarts van de ondernemers club een bergruimte aangeboden voor de onderhoudsploeg en het materieel die bij het onderhoud van het kunstgras en de rest van het sportpark horen. Afgelopen winter waren de funderingen al gemaakt en dit voorjaar is de rest van het gebouw geplaatst door de ondernemersclub van Voorwaarts onderleiding van Rik Dekker en de eigen onderhoudsploeg.
Zaterdag 16 maart werd officieel de opening gedaan. De voorzitter van de ondernemers club Allard Snippe overhandigde de sleutel van het nieuwe onderkomen aan de voorzitter van Voorwaarts Gerhard Aalderink. In een kleine speech bedankt Gerhard de betrokken partijen voor het geschenk en de inzet bij de bouw.

Introductie scheiding

Ook heeft de ondernemersclub voor dit seizoen een bedrag beschikbaar gesteld voor onder andere een sleepmat voor de velden en de doel verzwaring voor de pupillen doelen. Ook zal er in het jeugdhonk een aantal zaken worden gerealiseerd. Kortom met de financiële bijdrage van onze Ondernemers kan Voorwaarts een groot aantal functionele zaken realiseren die zeer welkom zijn als voetbalvereniging. Daarom is de dank van Voorwaarts aan de ondernemersclub groot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier