Voorjaarsconcert SDG Westerhaar.

0
904

img_2672_1280x768_400Afgelopen zaterdagavond hield SDG Westerhaar haar jaarlijks voorjaarsconcert.

De bezoekers werden deze avond onder andere meegenomen door muziekstijlen van diverse landen.Met de uitvoering van  “Lord Tullamore” door de fanfare werd  Ierse muziek ten gehore gebracht en  de slagwerkgroep liet met de  ”Battle of Bannockburn”  de Schotse onafhankelijkheidsstrijd horen.

Tijdens het concert werden zes leden gehuldigd vanwege hun jarenlange lidmaatschap.Ryanne Hadders (12.5 jaar), Herman Rozemuller (25 jaar), Jan Alberts (40 jaar), Joop Snippe (50 jaar), Jan Schippers en Jens Botter (Beide 65 jaar lid).

Eén van de hoogtepunten van het concert was de uitvoering van “Sorry”. Deze Kiteman solo werd gespeeld door SDG trompettist  Johan Vos.De slagwerkgroep liet tot slot met “Street Beats 2”nog horen dat je met pannen en emmers ook muziek kan maken.
Het  concert werd  gezamenlijk afgesloten met de mars Wild Horn.

WesterhaarDigitaal.nl was ook aanwezig om dit concert vast te leggen op vidieo en foto.Ook was er de mogelijkheid om dit concert live te volgen via het internet. De bedoeling van de plaatselijke website is om meer van dit evenementen live uit te zenden.

De foto`s staan in het fotoalbum, de video wordt eerst gemonteerd,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier