Voorbereiding verkiezingscampagne Gemeentebelangen Twenterand in volle gang

0
765

Voorbereiding verkiezingscampagne Gemeentebelangen Twenterand in volle gang

Gemeentebelangen Twenterand heeft een eerste versie van het verkiezingsprogramma voor de raadsperiode 2010-2014 op papier gezet. Tijdens een speciale bijeenkomst op zaterdag 8 november is een 11-tal van speerpunten geformuleerd, waarmee de partij duidelijk aangeeft waar haar ambitie ligt voor de komende jaren.

Reeds op 10 april werd tijdens een bestuursvergadering een eerste aanzet gegeven met het opstellen van de agenda tot de gemeenteraadsverkiezingen in 2010. Ook werd op 1 mei een strategische opzet van de verkiezingscampagne opgesteld. Met een ambitieus, maar realistisch verkiezingsprogramma en een goede voorbereiding van de verkiezingscampagne hoopt de partij de ingeslagen weg te ondersteunen en verder uit te bouwen. Uiteindelijk is het aan de Twenterandse kiezer om te bepalen of het werk van de partij meer steun verdient.

Tijdens de openbare ledenvergadering van dinsdag 2 december 2008 in Paviljoen Nijboer te Sibculo worden de leden en andere belangstellende geïnformeerd over het traject tot de verkiezingen op woensdag 3 maart 2010. Vanzelfsprekend krijgen leden en belangstellenden nog voldoende gelegenheid om een bijdrage te leveren aan het uiteindelijke verkiezingsprogramma en de verkiezingscampagne. Voor meer informatie over de partij is te vinden op www.gemeentebelangentwenterand.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier