Voor bouwbedrijven uit Twenterand geen lot uit de loterij.

0
586

De VVD Twenterand heeft met verbazing en teleurstelling kennis genomen van een persbericht van de gemeente Twenterand. In dit persbericht staat vermeld dat, door een loterij, is bepaald welke aannemersbedrijven en installateurs in aanmerking kunnen komen voor de realisatie van de Brede School te Westerhaar.
Saillant detail is, dat er van de tien door het lot aangewezen bedrijven er geen enkele uit Twenterand afkomstig is. Dat kan natuurlijk toeval zijn, maar voor de VVD roept dit toch vragen op.

Introductie scheiding

Met name vragen over de gevolgde procedures, waaronder deze loterij, een loterij met alleen maar “nieten” voor de Twenterandse bouwbedrijven en bouwgerelateerde bedrijven. De VVD Twenterand is ook benieuwd hoeveel bedrijven uit Twenterand hebben kunnen meedoen aan deze loterij en waarom de gemeente gekozen heeft voor deze vorm van eerste toewijzing. Was het niet mogelijk geweest enkele Twenterandse bedrijven vooraf te plaatsen? Kortom de VVD Twenterand heeft nogal wat vragen en zal deze schriftelijk gaan stellen.
VVD Twenterand
Chris Walraven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier