Voices meet brass in Kultuurhus de Klaampe

0
648

Op dinsdag 3 november verzorgen de Kopergroep uit Vroomshoop en Vocal group Update uit Twenterand een gevarieerde muzikale avond in het kulturhus in Westerhaar. Het programma begint om 20.30 uur. De entree is gratis en iedereen is van harte welkom. Deze muzikale avond is een programma onderdeel van de ‘Week van de amateurkunst’.
De Kopergroep bestaat uit plusminus 10 enthousiaste koperblazers van muziekvereniging “De Harmonie Vroomshoop”. Zij worden regelmatig gevraagd voor het begeleiden van kerkdiensten en ze treden op met koren tijdens concerten. Uiteraard laten ze ook van zich horen tijdens de uitvoering van de concerten van “De Harmonie Vroomshoop”. Het repertoire strekt zich uit van klassiek tot hedendaags en van up-tempo tot religieus. Het plezier in muziek maken staat bij deze muzikanten voorop, dat komt vooral tot uiting tijdens de tweewekelijkse repetities.

Introductie scheiding

Vocal group Update is een gemengd en veelzijdig popkoor met een breed repertoire. Het bestaat uit 30 enthousiaste mannen en vrouwen die wekelijks repeteren in het Odeon gebouw in Vriezenveen. De gezongen nummers worden bewerkt en begeleid door de dirigent Dick Hatumena en hebben allemaal een eigen sound. De leden komen uit Twenterand en omgeving. Vocal group Update bestaat 6 jaar. Ze treden regelmatig op in de directe omgeving en daarbuiten. Op 3 oktober hadden ze nog een succesvol optreden in Zandvoort en vielen ze op als koor.
Voices meet brass hopen u te mogen begroeten op dinsdag 3 november in Kulturhus de Klaampe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier