Voetbaltoernooi meisjes groep 8 Fontein de hoofdweg Westerhaar

0
3325

dames-groep-8-2015.jpgOp woensdag 27 mei jongstleden werd er door de meisjes van groep 8 van de Fontein aan de Hoofdweg de KNVB district oost finale gespeeld.

Na eerst op sublieme wijze het Twenterandse schoolvoetbaltoernooi te hebben gewonnen moesten de meiden aantreden in de regiofinale in Rijssen ook hier behoorden de meiden tot de beste 2 en dat betekende opnieuw een ronde verder en een ticket naar de finale van de KNVB district oost in Marienberg.

Hoewel de meiden met hun eerste verlies partij (0 – 2) begonnen hebben ze zich knap hersteld door de opvolgende 2 wedstrijden opnieuw overtuigend te winnen, dat betekende een plaats in de kwartfinale ook deze viel ten prooi aan de dames van de Fontein.

In de halve finale kwamen de (inmiddels zeer bevriende) meiden uit Losser met een beetje geluk op 2-1 voorsprong en deze voorsprong hebben meiden uit Losser tot het eind weten te behouden en hebben aansluitend ook het toernooi gewonnen.
Wat volgde voor de dames van de Fontein was een wedstrijd om de 3e of 4e plaats welke opnieuw door de meiden van de Fontein werd gewonnen!

Na spannende weken van gezellig en fanatiek voetbal zijn wij blij met deze bijzondere prestatie door het Twenterandse damesteam groep 8 van de Fontein aan de Hoofdweg te Westerhaar!

Met trots mogen wij de dames feliciteren met de behaalde en zeer verdienstelijke 3e plaats!