Voetbalclinic SDV CSG Het Noordik

0
1065

Leerlingen van de SDV klas regelen vrijdag 16 mei een 4×4 voetbaltoernooi, voor groep 3 en 4 van de basisscholen in Westerhaar, bij VV Voorwaarts.
Zij hebben al 2 clinics gegeven en het toernooitje is dus een afsluiting.
De leerlingen hebben hier een verslag van gemaakt, (zie hieronder)

  tan4270_320x200_267 tan4280_320x200_267


De voorbereiding voor de eerste dag was dat we eerst naar de Basisschool de Fontein Asterstraat heen moesten dat moest ik doen met Maarten W en Bertine.
Ik heb ook nog een brief gemaakt voor de ouders met de data en tijden, dit heb ik gedaan omdat het dan beter overkomt bij de ouders.
Toen wij bij de Basisschool aan kwamen hebben wij de kinderen even lekker enthousiast gemaakt voor de Voetbalclinic. Naar mijn gevoel hadden de kinderen van de Fontein loc. Asterstraat er wel zin in.

11 april:
Toen dag 1 van de 3 dagen was aangebroken moest onze KB SDV3 klas om 1 uur bij VV Voorwaarts zijn ik was er om 10 voor 1 en toen waren er al wat kinderen. Rond 1 uur moesten wij alles klaarzetten. Toen dit allemaal gedaan was, was het al kwart over 1 toen hebben we de kinderen bij elkaar geroepen en moesten zij in een halve cirkel staan. Ik keek al een beetje of er wel genoeg leerlingen van de Fontein Loc. Asterstaat was. De opkomst viel mij niet tegen van de school want er waren er genoeg. We hadden 4 oefenvormen voor de kinderen klaar gezet en daar moesten de kinderen mee bezig.

Ze moesten 1 oefenvorm een bepaalde tijd doen en wanneer de tijd om is moesten ze met de klok mee draaien naar het andere oefenvorm. Wanneer de kinderen alle oefenvormen hebben gehad gingen ze een parteitjes spelen met hun eigen groepje.
Toen alles was afgelopen kregen de kinderen van de Basisscholen groep 3 en 4 een bekertje limonade.

Kort Samengevat vond ik dit een mooie dag met mooi wat opkomst, en hoop ik natuurlijk dat op dag 2 nog maar opkomst is.

18 april:
Vandaag was de 2e dag dat wij training moesten geven,
We moesten weer om 1 uur aanwezig zijn om de spulletjes klaar te zetten enz.
Ik moest een groepje begeleiden, Ik kreeg een groepje van 5 kinderen 1 meisje en 4 jongens.Ik moest bij elk lesje moest ik meedoen want we hadden geen evenaantal. 2 kinderen waren best fanatiek want die deden de hele tijd slidings.
Na de tijd moesten de kinderen alles opruimen en kregen ze weer wat drinken,
Om kwart over 2 was alles afgelopen en mochten de kinderen weer naar huis toe.

Op 16 mei sluiten we de clinic af met een 4×4 toernooitje.
We starten dan om 13.15 en het duurt tot 14.15.
Dus zit je in groep 3 of 4 en heb je zin om een toernooitje te spelen, kom dan op 16 mei naar VV Voorwaarts om 13.15. En je mag een vriendje / vriendinnetje meenemen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier