Vocal Group Update en Kunstkring Westerhaar ontvangen bijdrage van Cogas Cultuurfonds

0
598

Met hulp van Stichting ZorgSaam Twenterand hebben Vocal Group ‘Update’ en de Kunstkring Westerhaar elk een bijdrage van € 500,- gekregen van het Cogas Cultuurfonds.
Door deze bijdragen kunnen beide organisaties een aantal van hun wensen realiseren.

Update
De Vocal Group is opgericht in 2009 en repeteert wekelijks in het Odeongebouw in Vriezenveen onder leiding van dirigent Dick Hatumena.
Het koor telt ongeveer 30 leden in leeftijd variërend van 26 tot 62 jaar.

Introductie scheiding

Het repertoire is breed: nummers van bekende popsterren, maar ook een lied van de Molukken en capellanummers.
De nummers die gezongen worden, zijn bewerkt door de dirigent en krijgen daardoor allemaal een geheel eigen sound en een bijzondere uitstraling.
Naast de bijdrage van het Cogas Cultuurfonds heeft het koor ook nog andere subsidiestromen weten aan te boren, waarmee muziekapparatuur, microfoons en een bodywarmer met logo kunnen worden aangeschaft.

Kunstkring Westerhaar
Kunstkring Westerhaar viert dit jaar haar 40-jarig jubileum. Ter gelegenheid hiervan wordt in 2013 een drietal activiteiten georganiseerd t.w. een kunstmarkt, een kunstreis naar Münster en een expositie van werk van amateur-beeldende kunstenaars.
Het totale projectaanbod in het kader van het jubileum is verbindend, toekomstgericht, resultaatgericht, maatschappelijk betrokken, gericht op amateurkunst en het vergroten van presentatiemogelijkheden.
Aanbod van lessen voor volwassenen en kinderen wordt kenbaar gemaakt en zo mogelijk vergroot.
De Kunstkring rekent het tot haar taak, op enigerlei manier, de participatie te bevorderen op het gebied van amateur beeldende kunst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier