Vliegers stijgen voor de derde keer op tijdens het 3e Int. Nieuwjaarsvliegeren Twenterand

0
708

2015-2.jpgDit jaar organiseert Stichting Vliegerfeest Twenterand al weer het 3e Nieuwjaarsvliegeren in de gemeente. Het wordt langzaam een traditie en veel deelnemers hebben zich al aangemeld. Zij komen dit jaar niet alleen uit Nederland en Duitsland, maar ook komt er een vliegeraar uit Engeland.
De deelnemers rijden voor een dagje op en neer, maar ook hebben zo’n 30 deelnemers een kamer geboekt bij B&B De Johanneshoeve of een B&B op een andere locatie in de gemeente.
De insteek van het Nieuwjaarsvliegeren is om het nieuwe vliegerjaar te openen en gezellig een dag samen te vliegeren met allerlei soorten en maten vliegers. Veel vliegeraars zijn deze winter bezig geweest om nieuwe creaties te maken voor komend jaar en de eersten zullen zaterdag al te zien zijn. Het is geen vliegerfeest zoals u gewend bent in juli maar bezoekers zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken.
De organisatie van Vliegerfeest Twenterand, die al 6 jaar het eerste weekend van juli wordt georganiseerd, is al weer druk bezig met de voorbereidingen van het zevende internationale vliegerfeest.
Het thema van de expositie is al bekend, namelijk historische vliegers met een link naar meteorologie en windenergie.

Introductie scheiding

Wilt u komen kijken naar verschillende creaties/vliegers, dan bent u van harte welkom op zaterdag 30 januari vanaf 10.30 uur bij De Johanneshoeve aan de Dalweg 39 in Westerhaar.
Hier wordt een groot weiland ter beschikking gesteld voor vliegeraars en belangstellenden. De toegang en parkeergelegenheid is gratis en er worden versnaperingen en diverse drankjes verkocht. Tevens kan er gratis gebruik gemaakt worden van de zaal en toiletten van de Johanneshoeve “
Voor informatie over het Nieuwjaarsvliegeren en het vliegerfeest op 2 en 3 juli kunt u kijken op www.vliegerfeesttwenterand.nl

 

fotovlieger-00746.jpg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier