Vliegerfeest Twenterand vindt nieuwe locatie in Geesteren

0
993

img-4544.jpgAl vele jaren komen verschillende vliegeraars uit binnen en buitenland het eerste weekend van Juli naar Twente om hun creaties te tonen.
Helaas moest de organisatie van Vliegerfeest Twenterand afgelopen jaar de deelnemers en bezoekers mededelen dat er geen geschikt terrein was gevonden binnen de gemeente om het vliegerfeest te organiseren. Ook daarbuiten was het voor afgelopen seizoen niet mogelijk.

Na goed overleg is besloten om uit te kijken naar een kleiner terrein dat wel alle faciliteiten heeft om het vliegerfeest te organiseren en dat is gelukt. De organisatie heeft een terrein gevonden in Geesteren bij familie Spalink
Familie Spalink is de uitbater van een zalencentrum met een weiland in de gemeente Tubbergen (Twente). Een begrip uit de regio, die zich samen met de organisatie “Herman Plattje en Jan Grutterink ” zal inzetten om komend vliegerfeest tot een succes te maken.

De nieuwe locatie, wat compacter dan voorgaande , biedt veel mogelijkheden om het vliegerfeest te kunnen houden. Het feest krijgt naast een nieuwe locatie ook een nieuwe naam en logo.
Vliegerfeest Twente in de kleuren van Twente en natuurlijk het Twentse Ros.
Alle ingrediënten om Twente en de vliegersport in 30 Juni en 1 Juli 2018 weer op de kaart te zetten.

Voor meer informatie over het vliegerfeest zien we u graag op www.vliegerfeesttwente.nl

Introductie scheiding

img-4544.jpg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier