Vliegerfeest Twente nog internationaler

0
2028

Vliegerfeest Twente staat bekend als een internationaal evenement. Vliegeraars uit binnen- en buitenland weten het vliegerfeest te vinden. Vliegeraars komen op eigen kosten met hun caravan/ camper en blijven op het terrein overnachten om deel te nemen aan dit Twentse evenement. 

Maar dit is niet voor alle vliegeraars mogelijk omdat de afstand naar Zalencentrum Spalink in Geesteren te groot is. Op de foto’s die gedeeld worden op Social Media zien zij de vele caravans ed rond het veld staan en dit zouden zij zelf ook wel eens willenervaren. Regelmatig krijgt de organisatie dan ook e-mail met de vraag of zij kunnen deelnemen en wat de mogelijkheden zijn om te overnachten. Iedere keer was het antwoord, ”wij kunnen geen gratis onderdak bieden omdat wij als organisatie van dit gratis evenement dit niet kunnen bekostigen”. 

Natuurlijk vindt de organisatie het jammer dat deze vliegeraars met hun bijzondere vliegers niet aanwezig kunnen zijn om hun kunstwerken te tonen. Henk Pen Caravans en Kampeerauto’s dacht hier net zo over. Dit bekende Twentse bedrijf uit Haaksbergen heeft aangeboden om 2 caravans beschikbaar te stellen, zodat de organisatie enkele vliegeraars kan uitnodigen en een slaapplek kan aanbieden. Op deze manier is het mogelijk dat Vliegerfeest Twente nog internationaler wordt en komend vliegerfeest nog meer mooie vliegers boven Twente komen te staan. 

Dit jaar kan de organisatie dan ook tot hun vreugde bekende vliegeraars uit Italië antwoorden dat er enkele slaapplekken beschikbaar zijn. Dus dit jaar zijn er nog nooit getoonde vliegers boven Twente te zien tijdens Vliegerfeest Twente in Geesteren. 

Meer informatie is te vinden op www.vliegerfeesttwente.nl 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier