Vliegende start vrijetijdseconomie Twenterand

0
630

twenterand.jpgBegin deze maand vond in Kulturhus de Klaampe in Westerhaar een debat plaats over de vrijetijdseconomie in Twenterand. De 70 aanwezigen discussieerden met elkaar over hoe samengewerkt kan worden op het gebied van sport, cultuur en toerisme & recreatie. Na de zomer wordt hiervoor het platform Vrijetijdseconomie Twenterand opgericht. Om dit platform een vliegende start te geven, roept wethouder Hidde Visser organisaties uit de verschillende sectoren op om samen met hem te brainstormen over slimme samenwerkingsverbanden.

Wethouder Hidde Visser: “Tijdens het debat over de gunfactor in de Klaampe deed avondvoorzitter Marcel van Dijk mij de suggestie om de dialoog te zoeken met het werkveld. Ik vind het inderdaad een goed plan om niet stil te gaan zitten tot het platform Vrijtijdseconomie is opgericht, maar nu al aan de slag te gaan met concrete zaken.

Introductie scheiding

 Ik roep dan ook organisaties uit Twenterand op om samen met mij te brainstormen over hoe we de vrijetijdseconomie in Twenterand een boost kunnen geven. Ik heb drie avonden in mijn agenda ingeruimd om met partijen op het gebied van sport, cultuur en toerisme & recreatie om de tafel te gaan. Zo zorgen we er samen voor dat het platform Vrijetijdseconomie Twenterand straks gelijk aan de slag kan met een aantal mooie projecten.”

 

Interesse?
Wilt u brainstormen met wethouder Hidde Visser over de vrijetijdseconomie in Twenterand? Stuur dan een bericht met uw gegevens naar het bestuurssecretariaat via bestuurssecretariaat@twenterand.nl. Vermeld daarbij ook welke van onderstaande data uw voorkeur heeft:

Maandag 13 mei 2013
Maandag 24 juni 2013
Maandag 1 juli 2013

De brainstorm vindt plaats van 19.30 tot 21.00 uur bij het gemeentehuis in Vriezenveen. Per brainstorm is er ruimte voor drie partijen, het liefst elk uit een andere sector (sport, cultuur en toerisme & recreatie). De bedoeling is om concrete plannen voor samenwerking te bedenken, die vervolgens door de partijen zelf uitgevoerd worden in samenwerking met het platform vrijetijdseconomie. De gemeente heeft in deze een aanjagersrol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier