Vijf bestuurders onder invloed van verdovende middelen van de weg gehaald in Twenterand

0
3040

Zaterdag 2 juni omstreeks 23.20 uur zagen surveillerende agenten een auto met kapotte koplamp rijden over de Buizerd in Vroomshoop. De controle gaf aanleiding tot een speekseltest. Deze was positief en daarom werd van 27-jarige bestuurder uit Beerzerveld bloed afgenomen door een GGD-arts.

Op de Lindenlaan in Vroomshoop zagen agenten omstreeks 23.25 uur een auto rijden. De auto schoot direct een zijstraat in. Agenten zagen bij de Seringen dat de bestuurder uit de auto stapte en wegrende. Door buurtbewoners werd de bestuurder uit een tuin gehaald en overgedragen aan agenten. De man, 29 jaar en afkomstig uit Vroomshoop, bleek onder invloed van alcohol te zijn en blies bij de ademanalyse 400 UG/L.

Zondag 3 juni omstreeks 02.00 uur werd aan de Koningin Beatrixlaan in Vroomshoop een auto gecontroleerd. De controle gaf aanleiding tot een speekseltest. Deze was positief. De bestuurder, een 19-jarige man uit Barchem, kon mee naar het bureau. Daar werd door een GGD-arts bloed afgenomen voor onderzoek.

Omstreeks 01.45 uur zagen werd op de N36 een auto gecontroleerd. De controle gaf aanleiding voor een speekseltest. Ook deze was positief. De bestuurder, een 28-jarige man uit Borculo werd meegenomen voor een bloedproef.

Omstreeks 04.45 uur werd een auto gecontroleerd aan de Dunantstraat in Vriezenveen. Ook hier was er aanleiding voor een speekseltest. De test was positief en van de bestuurder, een 24-jarige man uit Vriezenveen, werd bloed afgenomen door een arts.

Als de uitslagen van de bloedonderzoeken binnen zijn zal er proces verbaal worden opgemaakt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier