Viering Dag van de Ouderen in gemeente Twenterand op dinsdag 20 oktober a.s.

0
745

Sinds het Europese Jaar van de Ouderen in 1993 vieren vele senioren in Nederland jaarlijks de Dag van de Ouderen op of rond 1 oktober. Doel van deze dag is: ontmoeting, informatie en gezelligheid.
Een plaatselijke werkgroep van de Stichting voor welzijn en zorgvragen Twenterand (SWZT), bestaande uit diverse vrijwilligers, een medewerkster van het woon- en zorgcentrum ‘t Haarhuus in Westerhaar en de ouderencoördinator van SWZT, is zeer actief rondom deze viering. Zij geven invulling aan het programma, verzorgen de publiciteit en zijn tijdens de viering erg actief.
In 2007 hebben we voor het eerst alle senioren uit de gehele gemeente Twenterand uitgenodigd en dat was een daverend succes. Zo was ook 2008 een leuke, gezellige viering. Daarom organiseren we in 2009 de viering van de Dag van de Ouderen weer in de Klaampe in Westerhaar. En met een leuke sponsoring van de Rabobank Noordwest Twente kunnen we iedereen deze middag gratis aanbieden.

Programma 20 oktober 2009 in Kulturhus de Klaampe in Westerhaar.
13.30 uur zaal open
start verkoop van loten
14.00 uur ontvangst met koffie en thee
14.05 uur opening en welkomstwoord door de wethouder
14.15 uur optreden van Marietje Noordkamp ( o.a. bekend als “Marietje Wildspieker` van de tv-serie: Van jonge leu en oalde groond). Ze vertelt iets over de t.v.-serie en verzorgt daarnaast voordachten in het Twentsch.
15.00 uur PAUZE met voor alle gasten een gratis consumptie en een hapje
15.30 uur muzikaal optreden van Anneke en Gerdy van de zorgboerderij in Lemele, tezamen met Jonathan en Egbert-Jan. met allemaal Oud-Hollandse liedjes.
16.15 uur start verloting
± 16.30 uur dankwoord en einde middagprogramma

U hoeft geen plaatsen te reserveren,
de toegang is gratis!
“kleingeld metnemm`n” (i.v.m. de verloting)

Namens de werkgroep ‘Viering Dag van de Ouderen`,
Graag tot 20 oktober!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier