VIERDE DRUK VOOR COLIJNS BOEK OVER NORMAAL

0
754

3_37koeintdonderdag2_460WESTERHAAR/HUMMELO – Wie 35 jaar geleden had durven voorspellen dat ze anno 2010 nog steeds zouden bestaan, was ongetwijfeld onmiddellijk in een dwangbuis afgevoerd. Maar de boerenrockformatie Normaal viert zondag 26 september toch echt z`n 35e verjaardag. Op Achterhoekse wijze.

Normaal vier zondag 26 september haar 35ste verjaardag.Met optredens van onder anderen Ilse DeLange, Miss Montreal en Jovink en de Voederbietels. “Het wordt sprookjesachtig mooi”, zo denkt Ben Jolink op voorhand over het jubileumconcert in Hummelo. Intussen is het boek ‘Ik zeg oeh…! 35 jaar deurdonderen` van Twenterander Jan Colijn aan z`n vierde druk toe.
Normaal zal als wegbereider voor muziek in de streektaal voor eeuwig in de annalen van de pophistorie gegrift blijven staan. Een veelbewogen geschiedenis vooral met ups and downs, zoals opgetekend in ‘Ik zeg oeh…!`. Van dit boek, geschreven door de in Westerhaar geboren en getogen Jan Colijn, verscheen onlangs de vierde druk. Intussen zijn meer dan zesduizend exemplaren verkocht. Tweede van links Jan Colijn schrijver van het boek ‘Ik zeg oeh`.(foto:PR)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier