Vier verkiezingsdebatten op Delta TV

0
761

Delta TV organiseert in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart een viertal verkiezingsdebatten. De debatten worden telkens in een andere grote kern gehouden.

Han Pape, hoofdredacteur van het onafhankelijk weekblad voor Twente ‘De Roskam`, bespreekt met de lijsttrekkers of met één van de andere hoog op de lijst gekandideerde personen de politieke standpunten, zoals die o.a. verwoord worden in de verkiezingsprogramma`s.Omdat de debatten op locatie worden gehouden schuiven bij de eerste drie debatten ook mensen aan uit de betreffende kern.

Zo debatteert donderdag in kulturhus De Klaampe in Westerhaar-Vriezenveensewijk secretaris Jeroen Klinkhamer van Algemeen Zakelijk Belang mee over het onderwerp uitbreiding Garstelanden. Ook komen dan aan bod de leefbaarheid en de zwembaden, waaronder De Plump.
Vanuit de politieke partijen zijn vertegenwoordigd: Jan Kuilder/CDA, Hidde Visser/PvdA, Martha van Abbema/ChristenUnie, Reinier Geerligs/VVD en Albert Engels/Gemeentebelangen Twenterand.
Het debat van donderdag wordt opgenomen en a.s. zaterdag en zondag op kabelkrant Delta TV uitgezonden om 19.00 uur. Herhaling is om 21.00 en 23.00 uur.

Het tweede debat is op donderdagavond 28 januari in café restaurant De Beuk in Den Ham. Het derde op 11 februari in zalencentrum Zandwijk. Het vierde en laatste debat is het zogenaamde Grote Lijsttrekkersdebat. Dit debat, waarbij ook het publiek wordt uitgenodigd, wordt opgenomen op vrijdag 26 februari in het MCC in Vroomshoop. De uitzending van dit debat is dan in het weekend voor de gemeenteraadsverkiezingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier