Versterking gezocht voor jongerenraad m/v

0
594

De jongerenraad is nu vijf maanden onderweg en de eerste resultaten zijn of worden binnenkort zichtbaar. Sinds de kick-off op 4 februari zijn alle leden druk bezig geweest om de ideeën en plannen verder uit te werken. Het eerste plan van de jongerenraad, namelijk het jeugdlintje zal aan het eind van de zomervakantie worden uitgewerkt. Ook het plan voor meerdere stopplekken van de ‘Zaal Dijk’ in Westerhaar is in een vergevorderd stadium, het is echter nog wachten op een definitieve bevestiging.
Ook het onveiligheidsmeldpunt kan uitgewerkt worden. Dit geldt ook voor het onderzoek naar het GHB-gebruik, het onderzoek naar de omgang tussen politie en burgers en tot slot het schoolonderzoek op het Noordik in Vriezenveen en Vroomshoop.

Introductie scheiding

 
Bij de kick-off op 4 februari is aangegeven dat één van de eerste doelen van de jongerenraad is om op zoek te gaan naar één of twee jongeren, die zich willen inzetten voor de jongeren in Twenterand. Nu de eerste plannen bijna uitgewerkt zijn, is volgens ons de tijd aangebroken om uit te breiden.
De jongerenraad bestaat momenteel uit zes mannen en dit is volgens ons niet een reële afspiegeling van de Twenterandse jongeren. De voorkeur van ons ligt dan ook bij een vrouw, dit hebben wij bij de kick-off ook beloofd. Wij zullen echter elke aanmelding behandelen. Wij zijn dus op zoek naar enthousiaste jongeren uit Twenterand, die zich graag in willen zetten voor de jongeren binnen Twenterand. Verder is het belangrijk dat je dit weet om te zetten naar concrete plannen.
Heb je interesse om je in te zetten voor de jongeren in Twenterand, ben je enthousiast en gezellig en ben je tot slot tussen de 17 en 26 jaar mail dan met jongerenraadtwenterand@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier