Versierde wagen OBS de Blokstoeke behaalt de tweede prijs

0
1709

p1260685_600Eindelijk was het zover: Op 12 juni, om 10.15 uur stonden alle kinderen van de Blokstoeke te wachten tot de versierde wagen aankwam!
Maandenlang is er hard gewerkt, vele vrijwilligers, ouders, leerkrachten en leerlingen timmerden, schilderden, knipten en naaiden om met elkaar een supermooie wagen in elkaar te zetten en alle kleding op elkaar af te stemmen, en het resultaat mag er zijn! De tekeningen van de kinderen zijn vertaald naar een prachtige wagen, die perfect past bij OBS de Blokstoeke! De reusachtige taart, het logo van de school, de snoepjes, er is een prachtige wagen ontworpen door de kinderen.
Op het moment dat de wagen de Sluiskade opdraaide, klonk er een collectief: OOOHH!! De kleuters werden de wagen opgetild, de loopgroep stelde zich op en het feest kon beginnen!
Onderweg was het erg gezellig, iedereen had er veel plezier in, en dat was te merken. Er werd luidkeels gezongen, snoepjes werden uitgedeeld door de leerlingen(en zelf opgegeten), en dat alles viel ook de jury op, want in de pauze bleek dat de Blokstoeke de 2e prijs had behaald!
We willen alle sponsoren, de werkgroep, alle hulpouders en bovenal de kinderen bedanken, dankzij hen hebben we een superleuke dag gehad, en werd alle inzet beloond!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier