Vakantie in Nederland

1
1255

 img_7201_large_400
De bouwvakvakantie is inmiddels begonnen, en velen trekken er op uit voor een welverdiende vakantie in binnen of buitenland. De mensen die naar het buitenland zijn vertrokken hebben het of heel erg warm, of heel erg nat een tussenweg is bijna niet te vinden. Ook zijn er vele mensen die “lekker” in eigen land blijven…….. Eigen land ja of dat nu zo`n goede keuze is geweest op dit moment valt te bezien, een jaar lang hebben we er naar uitgekeken om b.v. heerlijk te gaan zonnen aan het strand, of te gaan fietsen op de heide, echter een paraplu en of een regenpak zijn op dit moment geen overbodige luxe om mee te nemen. Nu zijn er natuurlijk altijd mensen die van het negatieve wat positiefs kunnen maken, een opmerking was b.v. we komen heerlijk tot rust met dit weer, lekker uitslapen en niks doen, het valt te bezien of iedereen zijn vakantie op die manier in gedachten had natuurlijk.
Onderstaande foto`s werden ons toegestuurd door een Nederlandse vakantie ganger die Westerhaarse-vakantiegangers bezig zagen om de boel droog te houden in een Noord Hollandse westerstorm.
(foto rechts:Familie Nijboer)

img_7196_large_400 
(Familie Derks was de auto nodig om de tent in bedwang te houden.)

img_7195_large_400_01

 

 

Mocht u zelf nog leuke vakantiekiekjes hebben waarop toch een ander weertype(of iets anders) te zien valt kunt u deze mailen naar redactie@westerhaar.eu

Ondanks het tot nog toe tegenvallende weer wensen wij u een fijne vakantie.

ps. denkt u nog aan `onze` vakantie foto aktie?????

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier