Vakantie Bijbelweek

0
1334

affiche-vbw-2011-aankondiging-a4.jpgTijdens de Vakantie Bijbelweek hebben wij dit jaar op de eerste dag (26 juli), een speciaal middag en avond programma voor tieners en jong volwassenen.
Om 15.00 uur beginnen wij met een Rock Solid programma voor tieners in de leeftijd van 11 tot 14 jaar, met als thema: ‘’Op zoek naar God”. Verschillende actieve spellen, zoals een ballonnenestafette, kauwgombellenblazen etc. zullen aan de orde komen.
Tijdens een gezamenlijk gesprek gaan wij iets van het bewijs laten zien van het bestaan en het karakter van God.

Introductie scheiding

Om ongeveer 16.30 uur aaneensluitend aan het R.S. programma, gaat Corné Burger vertellen over Operatie Mobilisatie. Dit is een internationale en interkerkelijke zendingsorganisatie in beweging voor God.
Deze mensen zijn al ruim 50 jaar actief in het helpen van de kerk om de Bijbelse boodschap wereldwijd te verspreiden. Dat gebeurd op talloze manieren. Van praktische werk en ontwikkelingshulp tot straatevangelisatie en jongerenwerk. Internationale teams trekken er over land of zee op uit. Het meest bekend zijn we van de twee zendingsschepen LOGOS HOPE en DOULOS. Corné zal ons die middag vertellen hoe het is om zendeling te zijn. Het thema deze middag is: ‘’Zoeken naar de schat…” Corné gaat hier op in, en laat deze middag zien/horen hoe ze bij het OM anderen helpen de Schat te vinden! Deze middag hopen wij ook de oudere tieners te mogen begroeten (tot 18 jr.)

Nadat Corné Burger over zijn zendingservaringen heeft gesproken, gaan wij gezellig met elkaar een patatje eten, waarna de zaal klaargemaakt zal worden voor de Praise-avond. Wij zullen het fijn vinden wanneer alle tieners van deze middag (11-18 jr.) ons hierbij willen helpen, en natuurlijk blijven tijdens de Praise-avond. Deze avond is niet aan leeftijd gebonden, en zal verzorgd worden door jong volwassenen. Wij hebben inmiddels een mooi groot gospelkoor, dat bestaat uit Hervormde en Gereformeerde gemeenteleden in de leeftijd van 18-40 jr. Corné Burger gaat deze avond spreken over Mattheüs 6:24-35. Het thema van deze avond zal zijn: Waar ligt jouw schat? De Praise-avond zelf begint om 20.00 uur, maar vanaf 19.30 uur gaat de zaal open, en staat er alvast een kop koffie voor u klaar.

Met elkaar hopen wij een gezegende avond te mogen hebben, en hopen deze avond vele gemeenteleden, zowel tieners als volwassenen te mogen ontmoeten! U komt toch ook?
Hartelijke groet,
Gijsbert Meuleman, André Schipper, Martin Meurs, Kelly Derks, Alice Beuving

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier