Vakantie bijbelweek Westerhaar

0
801

De stuurgroep van de VBW van de hervormde kerk van Westerhaar zal ook dit jaar weer een vakantie bijbel week organiseren. Dit jaar zal dit zijn op 24,25 en 26 juli. Het thema van dit jaar is “steengoed keigaaf” Aan de hand van dit thema worden er verhalen verteld en liedjes gezongen. Ook zullen er supergave werkjes worden gemaakt.
Er is ’s morgens een programma voor de basisschoolkinderen .We beginnen om 10.00 uur(vanaf 9.30 uur inschrijven) en het is om 12.00 uur afgelopen. Op donderdag is het om 12.30 uur afgelopen. omdat we dan pannenkoeken gaan eten
Ook aan de tieners is gedacht. Voor de leeftijd van 11 tot en met 14 jaar zal er op woensdag een middag/avond programma zijn. Ook hier is het thema “steengoed keigaaf” Maar dit wordt op een andere manier ingevuld als in het morgenprogramma. “Daag elkaar uit! Stel je vertrouwen op de Here God en op elkaar, Werk samen tijdens survival en teambuildingspelletjes”zijn een paar vragen en opdrachten die je zult tegenkomen tijdens gesprekken en spelletjes in het tienerprogramma. Het programma begint om 15.00 uur en is om 20.00 uur afgelopen.

Introductie scheiding

Wel is het belangrijk dat de tieners zich van te voren aanmelden i.v.m het eten. Aanmelden kan bij amanda_runhart@hotmail.com of even bellen naar 0618846505 ‘s avonds na 18.00 uur dit kan tot 24 juli.
De hele vakantie bijbel week is gratis, maar er zal wel dagelijks een collecte zijn voor een zendingsproject. Alles zal in het kulturhus aan de Beeklaan te Westerhaar worden gehouden.
Om de week af te sluiten zal er op zondag 29 juli een dienst worden gehouden in hervormde kerk aan de Hoofdweg. Deze dienst begint om 9.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier