Uitnodiging vrijwilligers 125 jaar Westerhaar,

0
700

       
logo_125jaarwesterhaar_250Zoals bekend, is het feestjaar bijna ten einde en mogen we spreken van een succesvol jaar!
         
De stichting heeft er van het begin af aan vertouwen in gehad dat Westerhaar-Vriezenveensewijk echt wel  een feestje kan bouwen. En dat bleek! In groten getale kwamen onze dorpsgenoten naar alle festiviteiten toe en lieten zich van zijn of haar beste kant zien. Natuurlijk had dit niet zo’n enorm succes kunnen worden als we geen steun van jullie, onze vrijwilligers, hadden gekregen. Elke keer weer waren er vele handen die ons hielpen om alles in goede banen te leiden. De stichting heeft nog wat laatste centjes in kas en wil dit heel graag besteden aan de vele vrijwilligers die hebben geholpen met het jubileum feest van ons dorp. Wij willen u daarom van harte  uitnodigen op vrijdag 14 januari  2011 om 19.30 uur  in het verenigingsgebouw aan de Hoofdweg  (hervormde kerk) Daar willen  we een gezellige avond, houden met een heerlijk buffet en een lekker drankje.
Uiteraard hopen wij dat we u ook mogen begroeten. Omdat we graag genoeg eten in huis hebben maar ook niet te veel willen weggooien, willen wij u vragen om u aan te melden voor 31 december 2010 via het mail adres info@125jaarwesterhaar.nl of bij Henk Prenger via telefoonnummer 0546-659338.

U snapt misschien dat wij geen vrijwilliger willen vergeten uit te nodigen. Mocht u ook nog iemand weten die geen uitnodiging heeft gekregen maar wel actief is geweest als vrijwilliger in dit feestjaar, dan hopen wij dat u deze persoon er op zal attenderen.

Met vriendelijke groeten
Het bestuur van stichting 125 jaar Westerhaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier