Uitbreiding industrieterrein Garstelanden heeft steun van alle fracties!

0
739

Tijdens het verkiezingsdebat dat donderdag 14 januari werd gehouden in de Klaampe over Westerhaar hebben alle fracties van de gemeente Twenterand haar steun uitgesproken voor de uitbreiding van industrieterrein de Garstelanden. Het A.Z.B. heeft gevraagd of zij nu gezamenlijk druk willen uitoefenen op de provincie om de uitbreiding zo snel mogelijk te realiseren, de provincie is nu namelijk aan zet.
Het Algemeen Zakelijk Belang is, na veel onderhandelingen, blij met deze toezegging. Ook wethouder Oordt heeft toegezegd te beginnen met het aanpassen van het bestemmingsplan Garstelanden. Als de provincie akkoord gaat kan er misschien al in 2010 begonnen worden met het bouwklaar maken. Uit inventarisatie blijken er zich al ruim tien ondernemers aangemeld te hebben die interesse hebben in een vestiging op industrieterrein de Garstelanden in Westerhaar.
Het bestuur van ondernemersvereniging Algemeen Zakelijk Belang is blij met deze ontwikkeling die het hele dorp Westerhaar-Vriezenveensewijk ten goede zal komen maar zal er wel op toezien dat de toezeggingen worden nagekomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier