Twenterand viert Dag van de Ouderen.

0
679

Op woensdagmiddag, 27 oktober organiseert de stichting voor welzijn en zorgvragen Twenterand een feestmiddag in Twenterand voor alle senioren.

Deze middag wordt feestelijk gevierd in Kulturhus de Klaampe in Westerhaar. Door jaarlijks een speciale dag in het teken van de ouderen te plaatsen, erkende de Verenigde Naties hun bijdrage tot de ontwikkeling. Thema’s waarvoor de Verenigde Naties zich zullen inzetten zijn ondermeer: de zorg voor ouderen in ziekenhuisomgeving verbeteren, maar ook strijden tegen de uitsluiting en de eenzaamheid die de derde leeftijd bedreigen.
De gebreken die soms met ouderdom gepaard gaan, kunnen we niet voorkomen. Wel bieden we, door één middag per jaar een laagdrempelige, feestelijke activiteit te organiseren, alle senioren in Twenterand een hele plezierige middag aan. Wethouder Binnenmars komt langs en daarna treden de Sjompiesingers uit  Gramsbergen op.

Het Coöperatiefonds van de Rabobank Noord Twente heeft ons een gift gegeven om deze middag voor iedereen toegankelijk te maken. De entree is gratis en er wordt voor een gratis consumptie en hapje gezorgd. Iedere senior is welkom en kan meegenieten van het gezellige programma. Om 13.30 uur gaat de zaal in Kulturhus de Klaampe open.

Het programma start om14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur.Om met het motto van der Sjompiesingers te eindigen: De Sjompiesingers, één groot feest.

Met vriendelijke groet,
Loes LeemrijseouderencoördinatorStichting voor Welzijn en Zorgvragen Twenterand e.o.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier