Twenterand verdeelt portefeuilles onder nieuwe wethouders

0
641

logo-gemeente.jpgHet nieuwe college van b en w in Twenterand verdeelt de portefeuilles. Hidde Visser doet onder andere de zwembaden en de culturele accommodaties. Ben Engberts krijgt onder meer landbouw in zijn portefeuille.

Hidde Visser heeft het grootste deel van de wethoudersportefeuille overgenomen van zijn voorganger André Idzinga. Ben Engberts heeft de meeste taken van Roel Koester overgenomen. De twee zittende CDA-wethouders Johan Oordt en Jan Binnenmars houden hun portefeuilles. Oordt is tevens eerste loco-burgemeester. Dat blijkt uit de nieuwe portefeuilleverdeling zoals het college van B en W van Twenterand dat heeft vastgesteld.(Tubantia)

Introductie scheiding

Dat betekent dat PvdA’er Hidde Visser de lastige zwembadendiscussie onder zijn hoede krijgt. De culturele accommodaties zijn ook ondergebracht bij Hidde Visser, evenals de portefeuille financiën. De centrumvisie Vroomshoop blijft in handen van Binnenmars.

Hidde Visser is onder meer verantwoordelijk voor financiën, sport, cultuur en sociaal cultureel werk. Zijn collega Ben Engberts krijgt openbare werken, verkeer en vervoer, platteland en milieu onder zijn hoede.

Binnenmars doet onder meer sociale zaken, onderwijs en de wmo terwijl Oordt ruimtelijke ordenbing doet, economische zaken, exploitatie van bestemmingsplannen en wonen. Burgemeester Cornelis Visser blijft verantwoordelijk voor algemene zaken, personeel en organisatie, openbare orde en veiligheid en recreatie en toerisme

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier