Twenterand timmert aan de digitale weg!

0
662

twenterand.jpgOp dinsdag 30 juni 2015 is de nieuwe website van de gemeente Twenterand officieel in gebruik genomen. Onder het motto ‘Twenterand timmert aan de digitale weg’ heeft burgemeester Visser samen met een Gemeenteraadslid van elk van de zeven partijen de nieuwe website op ludieke wijze gepresenteerd. “De huidige website is al weer enkele jaren oud en voldoet op een aantal punten niet meer aan de eisen van deze tijd”, aldus de burgemeester. “Om onze digitale dienstverlening verder te optimaliseren is onderzoek gedaan aan welke producten en diensten het meest behoefte is en op basis daarvan is deze website ingericht.”

Het principe ‘toptaken’ website houdt in dat de producten en diensten waarvan het meest gebruik wordt gemaakt op een prominente plek op de homepage van de website te vinden zijn. Door middel van een enquête onder inwoners is geïnventariseerd welke producten en diensten het meest op de website gezocht worden. De resultaten hiervan zijn verwerkt in de ontwikkeling van de nieuwe website www.twenterand.nl.

Ludieke wijze

Introductie scheiding

Op dinsdag 30 juni is de nieuwe website op ludieke wijze gepresenteerd aan inwoners, medewerkers, college- en gemeenteraadsleden. Aansluitend aan de lancering konden belangstellenden in een aparte ruimte een digitale rondleiding en uitleg krijgen over de nieuwe website.

 

Twenterand timmert aan de digitale weg
Uit de enquête is onder andere gebleken dat op de website de pagina met meldingen voor de Buitendienst veelvuldig bezocht wordt. Deze pagina zal dan ook een prominente plaats krijgen op de nieuwe site. Omdat de digitale dienstverlening voortdurend onze aandacht heeft blijft Twenterand timmeren aan de digitale weg!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier